03 augusti 2009

Tankar från mamman

Det här med att ge sina barn mat från diverse hamburkerkedjor är väl kanske inte det ulitmata, men ibland har nöden ingen lag... Alla har de ju en barnmeny, där det som lockar mest är leksaken man får (efter maten). För en dryg vecka sedan var vi hela familjen ute på shoppingtur och för att hinna passa diverse sovtiden blev det ett stopp på Bruger King. Temat på barnmenyn där var G.I. Joe. Ingen jag känner till personligen, men nån form av krigstema var det i alla fall. Leksaken var en ca 7 cm stor svart plastgubbe med en spak i ryggen och när man drog i den höjde ham armarna, greppade tag i nån form av papperskäglor och kastade iväg. Astrid såg ut som ett frågetecken och minnet från det "restaurangbesöket" var det lilla mjölkpaketet, bara för barn.

Igår var det dags för ytterligare en snabblunch efter en tjejtur på IKEA och Väla. Vi beställde vår sedvanliga Happy Meal med äpplejuice och cheesebrugare. Jag hade inga större förväntningar på leksaken eftersom temat på boxen var Natt på muséet. Döm om min förvåning när Astrid drar fram ett miniatyr-Twister, spelet där man slår knut på sig själv. Det kallar jag en bra leksak!


Det har spelats flitigt sedan dess.

2 kommentarer:

Linn sa...

Rolig leksak, kanske man ska ta en paniklunch på MC snart då. För det är ju kul att spela =)

Veronica sa...

Vi äter extremt sällan på McDonalds men ibland blir det ju en tur inom när man är väg och då är det för Noahs del pommes, dip & leksaken som är det bästa. Igår var vi inom och snacka om besvikelse både från honom & hans kusin Isa när leksaken var en bok. Vi mammor tyckte ju det var en kanonbra grej, men barnen gillade inte riktigt det hela. Kram på er