09 juni 2007

Skärpning!!!

Nu tycker jag att ni får skriva lite hälsningar till mig. Det var längesedan det var nåt sånt!
Jag behöver lite uppmuntran nu när det är så varmt. Jag tycker att det är jobbigt och blir ganska gnällig säger mamma och pappa. Det kanske kan spela in att den sjunde tanden håller på att titta fram. Jag har i alla fall lärt mig att pussas!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej lilla Gumman, du är väl inte gnällig.Vad kul det var att se dej plaska runt i bassängen och i badkaret. Vet du jag tror att dina kompisar är så trötta av värmen så dom orkar inte skriva till dej. Dom får nog inte vara uppe lika sent som du. Jag ska iallafall gå och lägga mig nu. Sov gott och tack för idag. Puss från mormor.

Anonym sa...

Jag förstår att du är gnällig, det är jag med. Jag skyller på att man får vara den när man är gravid. Det är även ok att vara gnällig när man är liten och håller på att få tänder med så vi är nog ursäktade både du och jag : )
/Prillo

Anonym sa...

Hej lilla Skruttan. Vilken fin pool du har fått och nu kan du bada flera gånger på dagen och inte bara när du ska lägga dig på kvällen. Din "närmast kusin" Love var med mig och sin mamma till Skansen och titta på djuren. Han gillar det lika mycket som du gjorde när vi var till Parken Zoo. Kram till dig från Lisa