16 december 2007

Ny lägenhet, julklappsutdelning och mangocheesecake

Igår morse släppte pappa av mamma och mig nere vid Gröningen. Vi var på H99-lekplatsen och lekte en stund innan vi gick hem till morfar och Biggans nya lägenhet. Den liggen nästan högst upp i ett stort hus, men med en pytteliten hiss. Mamma fick fälla ihop vagnen och köra in den och sen fick hon bära mig upp för alla fem trapporna. Dom flyttade dit dagen innan så det var väldigt mycket saker överallt. Men det var inte bara saker där, moster Johanna och Tobias var också där i röran. Vi lekte där en stund och gick sen ner på stan en vända. Jag fick min lunch på Café Annorledes, medan mamma, Johanna och Tobias åt godsaker.


På kvällen var vi hos mormor allihopa och där var det trerättersmiddag som gällde. Johanna och Tobias kommer inte at vara här på julen så vi hade lite julafton igår. Jag var tomte och sprang och delade ut paketen. Jag fick en jättefin Marimekko klänning av Johanna och Tobias med svarta strumpbyxor till. Tror att jag ska ha på mig den på nyårsafton när jag ska på fest.


Idag var mamma och jag på lekplatsen på förmiddagen. Det var ganska kallt ute så jag höll värmen genom att jaga de stora svarta fåglarna. Efter middagsluren gick vi på Prego och åt. Mamma trodde att jag skulle nöja mig med gröt, när de andra åt god mat. Icke sa Nicke. Pizzakanter, ja tack! Vi gick hem till oss en stund innan Johanna och Tobias skulle åka med tåget hem och då fick jag minsann samma mat som de andra, mangocheesecake. Det var riktigt mumsigt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad tuff du är som vågar jaga fåglar. Det vågar inte din mamma och jag. Vi duckar mest. I alla fall om de är på torget i E-tuna.
/Prillan