13 december 2006

För tillfället är det Wille som är min kille!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej lilla Astrid
Vad härligt att läsa att du fått fira både mamma födelsedag och lucia. Nu väntar snart det bästa... Julafton medd en massa roligt presentpapper!!! Dessutom verkar du vara en riktig kill tjusare, inte illa:)
Vad tråkigt att höra att din gammel farfar Calle inte finns kvar längre. Men vad kul att fu fick träffa honom och att du har fina minnen av honom.
Du får hälsa dina föräldrar så mycket. Ska försöka ringa dem i helgen!
Stor kram på dig från Ulrika

Anonym sa...

Hej Astrid och föräldrar och morföräldrar! Här kommer ett STORT grattis till er alla,att ni har blivit flera,i familjen! En sådan söt liten nykomling också....du är jättegullig,Astrid! Vi fick ett email från din mamma som berättade om dig och om din gammelfarfar så nu har vi tagit oss en titt på din blogg. Det var roligt att se dig och din familj. Vi kommer att spara adressen och gå in lite då och då,för det kan man ju lika enkelt göra FAST man bor så långt borta som vi gör - i USA. Kram till dig och alla vi känner i familjen från Magdalena m familj.

Storasyster och lillebror sa...

Hej Magdalena! Ja, jag är nog rätt söt, mamma säger flera gånger om dagen att jag är den sötaste lilla tjejen i världen. Ni får komma och hälsa på oss om ni kommer hem till Sverige nån gång. Till sommaren kanske. Då ska vi vara i Farhult. Kram